Rezultatele proiectului
Imprimare Email

În perioada 27.04.2012 - 23.05.2012 ADA a ținut trei conferințe de presă, în București, Brăila și Constața, în care a anunțat finalizarea proiectului PLM-Adaptor și a prezentat rezultatele proiectului. Proiectul s-a bucurat de un nivel crescut de receptivitate din partea categoriilor de public țintă, studenți și cadre didactice, reprezentanți ai mediului de afaceri privat, iar rezultatele obținute sunt relevante în acest sens.

Principalii indicatori ai proiectului au fost depășiți cu un procent de aproximativ 60%, ceea ce înseamnă că numărul de persoane asistate în tranziţia de la şcoală la viaţa activă a depășit cu 415, numărul de persoane stabilit inițial în proiect, numărul de persoane care au beneficiat de asistență în carieră a fost depășit cu 429 persoane, numărul parteneriatelor încheiate între şcoli, universităţi, întreprinderi şi alte instituţii a depășit cu 29 numărul stabilit inițial în proiect.

Nr.Indicatorii proiectuluiPropusRealizat
1 Studiu de piață 1 1
2 Elaborarea manualeleor de pregătire 4 4
3 Persoane instruite 700 1129
4 Persoane consiliate in carieră 700 1129
5 Număr ore de pregătire 5040 5040
6 Cărți distribuite 2800 2800
7 Parteneriate cu firmele din industrie 42 71

 

“Ne declarăm încântați de rezultatele obținute prin implicarea în acest proiect alături de unele dintre cele mai prestigioase universități și companii private din țară. Prin prisma activității pe care compania ADA o desfășoară, înțelegem importanța rolului noilor angajați bine pregătiți. În cadrul acestui proiect am avut toată susținerea cadrelor didactice universitare, dar și interesul studenților – viitori ingineri, și al reprezentanților mediului privat și printr-un demers comun ne-am îndeplinit cu succes obiectivele. Rezultatele obținute ne susțin afirmația și ne conving de oportunitatea derulării unui astfel de proiect și pentru alte zone ale țării.” – a declarat Ionel Barbu, managerul proiectului și directorul general al companiei ADA.